Vi utför kompletta elinstallationer och lösningar i fastigheter, lager, kontor, butiker, lägenheter och hus. Med ett starkt kundfokus tillhandahåller vi kompetens och resurser för att möta dina behov. Våra tjänster innefattar bland annat nyinstallation, renovering och ombyggnad allt från belysning, uttag, brytare, el-centraler, nätverk/bredband, mm.

Vi hanterar uppdrag från privatpersoner och företag, allt från planering till slutfört projekt. Vi sköter om och utför kontroller på anläggningar samt tar fram kundanpassade lösningar vid renovering, nybyggnadsprojekt eller tillbyggnationer.

Ta hjälp av vår expertis för dina framtidsprojekt. Vi har stor erfarenhet av belysningsinstallationer och har nära samarbete med flera av de större leverantörerna inom belysning. Vi hjälper även till med ljusberäkningar, ljusplanering och effektberäkningar. Vi har i samarbete med vår mångåriga leverantör av stationer med kraft för motorvärmare och nu börjat installera laddstationer för el- och hybridbilar, både hos privata och kommersiella kunder. Vi följer de reglerna som kom att gälla from 2017. Solanläggningar installeras ihop med Kraftpojkarna.

Goda referenser finns från gjorda installationer. Kontakta oss för mer information.

Elinstallationer Galleri

Samarbetar med

lembla-logga-hemsida
ebeco
plejd
Stäng meny